Servicii

Sesiuni la cabinet sau online.

Ședințe de consiliere psihologica și psihoterapie individuală pentru adolescenti și adulți. Terapie de cuplu. Ședințe de dezvoltare personală, psihoterapie online. ​

Consiliere psihologica legată de situații de stres, adaptare la diferite situații cotidiene, probleme de comunicare și relaționare, soluționare a situaților de viață, diferite tulburări. Ședințele au o durata de 50 minute, online sau la cabinet.

• Psihoterapie individuala, (de cuplu, de familie, de grup) la adulți sau adolescenți, de cuplu, de familie, de grup, legate de dificultăți de adaptare socio-profesională, anxietate, depresie, experiențe traumatice, fobii, tulburări psihosomatice, tulburări alimentare, emoționale, de relaționare, de comportament și diferite adicții, pierderea unei persoane dragi, divorț, separare, doliu, stimă de sine scăzută, tulburări ale somnului. Ședințele au o durata de 50 minute, online sau la cabinet.

Sedinte de consiliere psihologica Timisoara
Sedinte de consiliere psihologica Timisoara
Notes of psychologist

Serviciile psihologice oferite

Psihoterapia de cuplu se discuta modul de relaționare a partenerilor, neînțelegerile și conflictele cauzate de lipsa de înțelegere, ascultare, răbdare și cunoașterea partenerului nostru. Prin terapia de cuplu se poate îmbunătăți relația dintre parteneri, se pot găsi soluții în cazul infidelității, se poate facilita intimitatea, se pot găsi metode de creștere a empatiei dintre parteneri, negocierea implicării și a limitelor relației.

Psihoterapia de familie implica gestionarea emoțiilor, parenting eficient, recuperarea după o pierdere ( deces, divorț), tehnici de comunicare, consolidarea relațiilor, depășirea rivalității, acceptarea și gestionarea diferitelor boli, afecțiuni, dizabilități ale membrilor familiei.

Psihoterapia de grup constă în împărtășirea experiențelor comune, acceptarea reacțiilor diferite, crearea unei relații de sprijin, diversitatea fiind un mare beneficiu. Se poate învăța din experiențele altora, văzând din perspective diferite aceeași situație, diferite moduri de abordarea.

• Dezvoltare personală implică gestionarea furiei și a fricii, tehnici de gestionare a situațiilor care implica amânarea, lenea, responsabilizarea, schimbarea mentalității prin implementarea pozitivismului și dezvoltarea de noi competențe, metode de relaxare. Ședințele au o durata de 50 minute, online sau la cabinet.

• Evaluare psihologică implică interviu clinic, testare psihologică, raport psihodiagnostic și aviz psihologic ( evaluare nivel de inteligență adulți sau copii, profil personalitate, teste aptitudini ). Ședințele au o durata de 50 minute, online sau la cabinet.